Mirë se vini në Orbico sh.p.k.


Rrjet i gjerë ndërkombëtar i distribuimit dhe logjistikës

MIRË SE VINI NË ORBICO SH.P.K.


Orbico Sh.p.k u themelua në vitin 2004, si pjesë e Orbico Group që operon në 20 shtete të Europës dhe që atëherë ka qenë kompani lider në industrinë e distribuimit në tregun e Kosovës.

Kompania jonë ofron shërbime me cilësi të lartë në fushat e distribuimit, logjistikës dhe menaxhimit të brendeve, për brendet ndërkombëtare në industri të ndryshme dhe fusha biznesi si FMCG, kozmetikë, kujdes dhe bukuri etj.

Këtu në Orbico ne shikojmë drejt së ardhmes. Ne e dimë që me njohuritë dhe aftësitë e kolegëve tanë të mrekullueshëm, mbështetjen e partnerëve tanë të shkëlqyer dhe me pasionin tonë për të fituar, ne do të arrijmë objektivat që i kemi vendosur.

Ne veprojmë me ndershmëri dhe integritet, inkurajojmë përqasjen e përgjegjshmërisë dhe besojmë te njerëzit tanë, sepse ata janë vlera jonë më e çmuar.
Për të arritur suksesin, ne ndjekim ambicien brenda nesh dhe për shkak të kësaj ne jemi gjithmonë të gatshëm të kapërcejmë limitet dhe të bëjmë çdo gjë me gjithë zemër.
Të përqendruar tek kënaqshmëria e klientit dhe përshtatshmëria në ndryshime, ne përpiqemi të jemi ofruesi i zgjidhjes për kategoritë e zgjedhura për partnerët tanë.

Ne e shijojmë këtë udhëtim duke ecur përpara, kemi rrugëtim plot argëtim, kështu që ejani dhe bashkojuni festës!

Stanislav Boyadjiev
Drejtor menaxhues

Rreth nesh


Grupi Orbico është distributori kryesor i një numri të madh të brendeve botërore të cilësisë së lartë dhe të njohura globalisht, të cilat paraqesin një asortiment të gjërë, duke filluar nga produktet e bukurisë dhe kujdesit personal, produkteve...

SHËRBIMET TONA


Orbico ofron zgjidhje të plota dhe gjithëpërfshirëse biznesore për shitje dhe distribuim, shërbime logjistike, marketing dhe shërbime të menaxhimit të brendeve për një numër të madh të industrive dhe fushave të biznesit, sikurse janë mall...

PARTNERËT TANË TË BIZNESIT


Orbico mbane relacione afatgjata të punës me shumë kompani ndërkombëtare, duke i mundesuar klientëve dhe konsumatorëve që në tregjet e tyre lokale të kenë qasje në produktet dhe brendet botërore të këtyre kompanive.

Brendet e...

0 PUNONJËS

0 SHTETE

0 BRENDE

0 FURNITORË